Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért nem szeretneek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért nem szeretneek elsők lenni egy lánynak?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt mondta hogy volt egy barátnője és mikor megtudta hogy szűz, otthagyta. A másik ismerősöm azt mondta hogy jobb ha nem szűz mert azt már jól megleget dugni.

A fiúk nem szeretnék gyengedek lenni?

Csak dugni szeretneek vagy mi???

De amúgy én is azt vettem észre hogy nem szeretneek elsők lenni

2016. dec. 28. 21:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
#8 #10 Igazatatok van és sokan bele kötnének kötnek abba amit írtatok de ha bele gondolnak rajönnek hogy igazatok van és elgondolkodtató az amit írtatok..de persze az is értheto amit a tobbiek írtak hogy "tisztább" egy szűz és megtisztelő annak a bizonyos fiúnak ha a lány neki adná azt..szerintem ebben a kérdésben nincs olyan hogy kinek van igaza és kinek nincs mert mindenkinek igaza van valahol..írtak ide tinik és felnőtek is és ezt a dolgot kétféle szemszögből is nézhetjük es mind a két szemszögböl érthető a dolog és az indokok is
2016. dec. 28. 22:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezek azért elég durva általánosítások.

Igen, vannak, akik arra mennek, hogy mihamarabb megdugják a lányt. Nekik nyilván nem előnyös, ha a lány nem teszi szét első szóra a lábát, és általában aki nem szűz, az könnebben megy bele egy kis hancúrba. (Bár ebben is van egy jó adag általánosítás. Nem egy olyan hölgyet ismerek, aki már rég nem szűz, de fénysebességgel dobná ki azt a pasit, aki az elején megpróbálná ágyba vinni.)

Aztán vannak olyanok is, akiknek kifejezetten megtisztelő érzés, ha valakinél elsők lehetnek.

Meg persze vannak, akiket egyáltalán nem ez érdekel.

Igen, vannak, akik csak dugni szeretnek. Meg vannak, akik számára az érzelmek a legfontosabbak, és úgy is felhőtlenül boldogok tudnak lenni, ha évekig a lánynak csak a kezét foghatják meg. És persze a két véglet között elég széles a skála.

De akárhogy is: szerintem azért, aki elhagyta, csak mert nem fogadta el olyannak, amilyen, azért nem érdemes bánkódni.

2016. dec. 29. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Engem nem igazán érdekel, hogy első e.
2016. dec. 29. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!