Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerinted szépek ők? 10/?
A musical.ly leghíresebb ikerpárja,Lisa and Lena szerinted szépek,neked bejönnek ők? [link]
Ha az Instagrammos hozzászólásokat legörgited láthatod hány pasi kommentelt a kép alá.....
10/7
Szia, ha nem baj, lányként válaszolok (mint pánszexuális).
Nem jönnek be ezek a lányok, nagyon vékonyak. Azt szeretem, ha van egy lányon mit fogni, teltebb lábak, karok, a kis pocak se hátrány.. Ők nagyon pálcikák a számomra.
A festett szőkék se az eseteim (meg úgy általánosságban a szőkék), és ez a természetellenes szemöldök se tetszik (pedig szeretem a vastag szemöldököt nagyon).
Illetve az öltözködési stílusuk is nagyon semmilyen, a legtöbb fiatal manapság ugyanígy járkál.. Szeretem, ha valaki egyedi.
22/N
A 22/N vagyok.
Persze, lehet, hogy valaki szépnek látja őket, hisz mindenkinek más az ízlése. Nekem mondjuk a barnább nők jönnek be, ennyi. Másnak meg más tetszik. (:
Nekem mondjuk ő az álomnőm: [link]
Nem az ízlésem, de szépek igen, biztos sokaknak álom lányok, nem átlagosak nem is rondák, hanem szépek, de nem az én stílusom ez.
17f
Ezek ilyen tipikus mai lányok...
Lehet élőben normálisak de nekem így látásra max egy patronos mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!