Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normalis? Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Joba vagyok egy fiuva mar csokoloztunk is meg setaltunk kezenfogva ez nalam mar a jarunk kategoriaba tartozik nala viszont a jarunk lategoria a szex utan van. Ez normalis? En 15vagyom o 18lesz. Mit csinaljak? Mikor kerdeztem tole hogy most mi van koztunk o azt mondta hogy ismerkedunk aztan majd alakul vmi, nagyon rosszul ereztem magam utana es meg mindig.2016. dec. 25. 23:36
3/7 anonim 

válasza:

Jajj szivecském. Hát igen.Nagyon az jön le ebből h a bugyidba akar bejutni. Minél hamarabb hagyd el. Ne is gondolkozz azon h maradsz. Hagyd el.
4/7 anonim 

válasza:

Hol szeditek ti össze ezeket a srácokat?😂
Kicsim én csókot sem adtam volna neki nemhogy egy percig is aggódjak miatta.
Nálam eddigi kis életem során csak egy zsidó srác tudott elvarázsolni de ilyen takony szöveget ő le se tudna nyomni.
Bár én meg orosz csak vagyok így illik hozzám😚
Olyan fiúra add az idődet aki kamatostul visszafizeti ha érted amit mondok😉
6/7 beokay 

válasza:

Nem normális, hagyd ott. De mivel ha nem akarod otthagyni úgy sem fogod otthagyni ezek utánsem szóval hajrá ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Nekem is volt egy ilyen erzesem hogy csak erre kellenek neki. Koszonom a valaszokat.
2016. dec. 26. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!