Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hívjam fel magamra a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam fel magamra a fiúk figyelmét?

Figyelt kérdés

Elég magas vagyok váll alattig érő hullámos barna hajjal,szemüveges vagyok(ez a szemüveg még szerintem is rohadt jól áll pedig önbizalmam meg ilyenek nálam nincyenek :3) Főleg fekete ruhákban járok,szeretem a metált a posthardcort meg ezeket műfajokat. Sztem csöndes is vagyok,mert ugye mindenki utál,csak mert nem követem őket minden hülyeségbe,és nem vagyok olyan plázacica mint a többi lány.Imádok rajzolni,olvasni és zenét hallgatni. De azt bárhol és bármikor xd. És egy fiú se néz felém. Utálnak,valszeg azért mert a többiek is. És nem tudom mit kezdjek magammal ahhoz,hogy ne legyek ilyen láthatatlan a fiúknak... pls help me xd

Légyszi adjatok ötleteket vagy segítsetek :P

2016. dec. 23. 20:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket !!! Onnan tudom,hogy utálnak,hogy osztályfőnöki órán megkérdezte az ofő,hogy ki kit utál....és mindenki engem mondott csak azért,mert egy lány mindenfélét terjesztett rólam. Amúgy 14 vagyok :3 bocsi hogy lemaradt. És a sok xd azért volt, mert nem hinném,hogy bárki is kommentelne egy olyan kérdés alá ami tiszta depi :P

És ahova járok iskolán kívül,ott csak lányok vannak....olyan koncertek pedig itt nincsenek amiket szeretek is. Csak olyan tömegzene van.

2016. dec. 28. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!