Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik nekem az egyik fiú osztálytársam és tudja hogy tetszik nekem?
Azért azt ne feledd el, hogy nem dolga egy férfinak sem kezdeményezni, tehát minél jobban elvárod, annál inkább nem fog.
Érezni is fogja rajtad! Egy normális férfinak nem kell passziv kcsg'! Felejtsd el a többieket! Csak lyukat beszélnének a hasadba azért hogy a "klikk" fenntarthassa a felsőrend képet.
Nekik a férfi csak egy kenyérkereső marha lehet, és azáltal hogy te elszalasztanád meghagyod nekik a válogatás lehetőségét, vagy lecsap a pasira közülük valaki.
Bizalom, diszkréció, intelligencia!
Ne kösd senki orrára hogy mit van köztetek és a többiek előtt ne is demonstráld! Semmi közük hozzá, csak ha esetleg nagyon nagy baj van.
Én biztos nem cserélnék el semmilyen szerelmet egy bandáért, és nincsenek is haveri kutyáim.
Annak meg pláne jobban örülök ha tudok nyugodtan kettesben lenni valakivel és nem a megfelelési kényszer diktál.
Hallgass a szívedre, csak ne a nyilvánosság előtt csináld a dolgokat.
Nem egyik napről a másikra fogtok összejönni, bár kitudja, lehet...
Szerintem ne hagyd ennyiben, ismerd meg jól mielőtt ágyba bújnátok, és hagyd hogy ő is kiismerhessen, meg csak jó ha ő is fel tud izgulni majd, nem csak állni.
Én úgy vagyok ezzel mint a mérleggel. Mindketten középre tartunk, és az egyensúllyal játszunk.
Játszani kell!
Nagyobb öröm megnyerni valamit, mint ha eléd rakják azt ez van eszed nem eszed.
Valami tenned kell érte, értetek!
Ha nem b×zit akarsz, ne legyél kcsg!
Bocsánat ha kioktatós és durva, de ilyen az élet.
Próbálj meg többet megtudni róla. Ha már eléggé ismered és még mindíg tetszik akkor ha van rá alkalmad komolyabban is elbeszélgethetnél vele. Nem kell minden áron, de megpróbálhatnál imponálni neki. Ha emiatt kinevet vagy mások kigúnyólnak neveszísd el semmi képp az önbizalmad, mert az rosszabb bárminél.
Ilyenkor a legjobb elfelejteni mielőtt depresszióba süllyednél.
Tapasztalatból beszélek. A szerelem az ami bármilyen csodálatos is rányomhatja az életedre a béllyegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!