Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miben aludjak?
Figyelt kérdés
Nem sokára a barátomnál alszok (nem lesz szex). Nem vagyok teljesen elégedett az alakommal, és igazából csak pizsamám van. Egy egyszerű póló és egy hosszúnadrág nagyon ciki?
16/L
2016. dec. 20. 23:46
1/4 anonim válasza:
Nem ciki. A barátod ha szeret úgy is mind1 mibe vagy. Neki úgy is tettszeni fogsz.
2/4 October15 válasza:
Vagy mi lenne ha pl pizsamában ha már van?:D Amúgy kérsz tőle egy pólót és a bugyin kívül minden le.. :P Nem garantálom, hogy nem lesz belőle szex de legalább nem pizsama. :D
24F
3/4 anonim válasza:
Amit találsz nála.
Póló + boxer, esetleg egy melegítő
4/4 anonim válasza:
Tejlesen mindegy mibe vagy, hisz téged szeret, nem a pizsamádat :)
Egyébként ha meg lenne elvárása, akkor vegyen neked olyan pizsit, vagy hálóinget amibe látni szeretne. Én így kaptam már pasitol szexi hálóinget, mikor nála aludtam. Persze aztán lekerült rólam, csak ez olyan "előétel" volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!