Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszát várom, kort is irjatok lécci?!
Figyelt kérdés
bejönne nektek egy olyan srác aki kb télen nyáron bőrkábát/dzseki/cipő/kesztyűben jár? rockos/metálos stílusban?2016. dec. 20. 19:47
1/13 anonim válasza:
Hát én még erre nem igazán találkoztam ilyen stílussal,de nem zárkóznék el az ismerkedéstől. Sőt valakinek kifejezetten bejönnek az ilyen srácok. 19L
3/13 A kérdező kommentje:
mert? :)
2016. dec. 20. 19:53
4/13 A kérdező kommentje:
nyilván nyáron 40fokba nem járok bőrkabátba,akkor marad a mellény :)
2016. dec. 20. 19:54
5/13 anonim válasza:
Ha az illetőnek van is mit mutatnia izomból, akkor oké, nekem bejön ez a stílus. De ha az illető valami "csontika", akkor nem.
6/13 anonim válasza:
Én a 2. vagyok, nekem nagyon nem jön be ez a stílus(rock meg metál meg mittudomén)
a cipő elmegy, de a bőrkabát, dzseki, meg könyörgöm nyáron kesztyű???
7/13 anonim válasza:
Mondhatjuk, hogy bejön ez a stílus, de csak emiatt nem tetszene meg egy srác sem.
8/13 A kérdező kommentje:
nem nyilván nincs nyáron kesztyű,őrült nem vagyok :D
2016. dec. 20. 20:14
9/13 anonim válasza:
de figyu, akkor miért az a kérdésed, h télen-nyáron? amikor most tagadtad le az összes ruhadarabot,amit a kérdésben feltüntettél? xd
Télen meg mindenki dzsekiben, kesztyűben és cipőben jár:D
10/13 A kérdező kommentje:
ha nektek igy egyszerűbb akkor az évszaknak megfelelően..:D
2016. dec. 20. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!