Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli társaim, fiuk, lanyok! Nektek nem hasad kette a szivetek mikor meglattok egy part az utcan vagy barhol olelkezni/csokolozni? 17F
Amikor meglátom elfog egy elég szar érzés. Aztán tovább gondolok és rájövök hogy jobb egyedül, mert így nem függsz senkitől, nem kell félned hogy megcsalnak meg ilyenek. Aztán ha olyan kedvem van még tovább gondolok: lehet hogy a lány csak a pénz miatt van a fiúval, a fiú csak kihasználja meg ilyenek.
Miután ezek átfutottak az agyamon nem vágyok már senkire és nem érdekel ki mit csinál.
Hangulat függő, mivel a reakcióm az, hogy "Jaj, de cukik. Milyen jó lenne egy barát" vagy az ellenkezője: "Undorító ahogy falják egymást."
18/L
Nem. Szerencsere en sajat magamnak is meg tudom teremteni a boldogsagot. Nyilvan a szerelem egy euforikus erzes,es semmihez nem hasonlithato,de hala Istennek nem masoktol teszem fuggove az eletem.
Talalj egy hobbit,valamit ami oromet okoz. A szerelem majd jon,ha akar.
Hát na, van akinek nem adatik meg a boldogság fiatalon, ez van, így jártam.
16F
Nem örülök hogy valaki megtalálta a párját 😁
Adri i.rhatnál😏😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!