Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lany csunyan kihasznalt, hogyan vaghatnek vissza?
Figyelt kérdés
Nem akarom reszletezni, lenyeg h 15/F vagyok es volt koztem meg egy lany kozt valami de csunyan kihasznalt, es felk**t. Szeretnek neki visszavagni, hogyan tudnek? Egy hete vesztunk ossze kb, szerintem meg erez irantam valamit, esetleg ha smarolnek valami csajjal, es veletlen ez eljutna hozza? Higyjetek nekem, olyan dolgot tett ami miatt barmilyen aron visszaakarok vagni neki, nem en vagyok a paraszt.2016. dec. 13. 23:39
11/13 A kérdező kommentje:
A teljesen egyszeru kerdesemre kertem valaszt, nem pedig azt h ez jo otlet e vagy sem, de ez csak szovegertes..
2016. dec. 15. 00:24
12/13 anonim válasza:
Az is szövegértés lenne öcsi h felfogd, jobban fájna neki ha leszarnád és nem próbálnál visszavágni.. de ha valakinek nehezen megy a szövegértés az pont te vagy öcsi.. ebből látszik hogy kisfiú vagy még hogy ezt nem láod..
13/13 anonim válasza:
Igaza van mindenkinek..
Nem csak 1 ember mondja,hogy butaság..
el kellene gondolkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!