Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek inkabb? (Többi lent)

Figyelt kérdés

szókimondó vagy halkszavú

magabiztos vagy félénk

telltebb vagy vékonyabb

északi vagy mediterrán (kinézetű)

magas vagy alacsony

egyenes vagy göndör hajú

hosszú vagy rövid hajú

szeplős vagy nem szeplős

nőies vagy sportos

2016. dec. 13. 12:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Ha fiú lennék az lenne a válaszom,hogy mindegy,csak ne kérdezzen hülyeségeket.
2016. dec. 13. 12:30
 2/20 A kérdező kommentje:
Ja és légyszik krot is írjatok majd!
2016. dec. 13. 12:34
 3/20 anonim ***** válasza:
85%

Inkább halkszavú, mint szókimondó, mert a szókimondás eléggé idegesítő, főleg amikor te kapod a részt.

Inkább magabiztos, mint félénk, mert aki félénk, az olyanba se mer belevágni, ami tuti siker.

A többi mindegy.

2016. dec. 13. 13:23
 4/20 anonim ***** válasza:
45%

hát inkább halkszavú a szókimondás az fiússá teszi mint a női vezetők is férfiasak

szintén inkább félénk mert a magabiztosság megint férfias

nekem az északias kinézetűek de lehet barna hajú is csak az ilyen olaszos nagyon szolisakat nem szeretem

inkább egyenes haj

mindegy szeretem a szeplőt de a sima arc is jó

inkább a vékonyakat szeretem valahogy nőiesebb ha törékeny persze valaki meg a telt formákat

hát igazából ne legyen törpe én 188 vagyok úgyhogy olyan 161 től 175 ig jó

jah mindenképp hosszúhajú mert az a nőies nekem a rövid nem áll jól szerintem egyik nőnek se

lehet sportos de azért ne legyen kockahasa mert az megint férfias

22f

2016. dec. 13. 15:23
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

halkszavú: de lehessen vele jól beszélgetni

magabiztos

vékonyabb

északi (kinézetű)

alacsonyabb nálam

egyenes hajú

hosszú hajú

nem szeplős

nőies

15F

2016. dec. 13. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
szerintem a szókimondás és a halkszavúság nem ellentétek ezért nekem az tetszik ha van véleménye és azt felvállalja de nem egy figyelem centrikus állandóan pofázó (főleg hülyeségeket pofázó) lány...a magabiztosság vonzó egészen addig amíg nem nagyképű és nem képzel magáról többet mint ami valójában...sajnos ezek sokszor előfordulnak szóval inkább félénkebb olyan aki egy picit támogatásra szorul de ettől még egyedül is egyéniség és egyedül is megvan most hogy északi vagy mediterrán kilométerekről szarom le xD inkább legyen alacsony 160-170 körül (nyilván +/- néhány cm) szerintem az a legideálisabb főleg nekem göndör hajú szerintem vonzóbb de az egyenes is nagyon szép abszolút nem mérvadó de lehetőleg hosszú, legalább vállig érő haja legyen az annál rövidebb nagyon ritkán tetszik a szeplők most megint csak lényegtelen az utolsó tulajdonság megint csak nem ellentét szerintem tudom hogy nem feltétlen ellentéteket akartál írni de itt nekem mindkettő kellene könnyen lehet valaki nőies attól még hogy sportos :D edzőterembe vagy edzésen sportos utcán és mindennapokban nőies vagy valami hasonló :D 17/F
2016. dec. 13. 16:58
 7/20 anonim ***** válasza:
a 2 közt xD
2016. dec. 13. 17:10
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A nőies(t) vagy sportos(t) az öltözködését értettem csak elfelejtettem oda írni!
2016. dec. 13. 17:32
 9/20 anonim ***** válasza:
Halkszavú,magabiztos/félénk:mind1,teltebb/vékonyabb:inkább teltebb,de igazából mind1,északi,egyenes/göndör haj:mind1,hosszú haj,szeplős/nem:mind1,nőies
2016. dec. 13. 17:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Igen, ebben a sorrendben jó lesz.

Kro

2016. dec. 14. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!