Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 vagyok és csak a 20 év feletti pasik ragadnak rám mit tegyek?
Figyelt kérdés
Rengeteg korombeli ismerősöm van, és többnyire fiú (korombeli) haverjaim. Kicsit fiusnak tartom magam, de mégis, naponta több 20 feletti férfi ir rám, meg szolit meg személyesen is. Még nem volt fium se, és nem is vagyok az a plázacica tipus, akkor ez miért van?2016. dec. 11. 11:43
1/3 anonim 

válasza:

Érettebbnek tűnsz meg idősebbnek. Valószínűleg 16-18-nak néznek. Küldd el őket hozzám ha zavarnak :D (Amúgy engem is a nálam 5-10 évvel idősebbek méregetnek de azért ez más, te még gyerek vagy.)
19/L
2/3 anonim 

válasza:

"ir rám, meg szolit meg személyesen is." Facen rád írnak, illetve mész az utcán és leszólítanak?
3/3 anonim 

válasza:

#2 Igen :D Mindkettőre volt példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!