Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek volt már olyan, hogy nagyon beégtetek a "kiszemeltetek" előtt? Ha igen leírnátok a sztorit?
Igen egy fiúról tudok akivel valami hasonló történt.
A lehető legnagyobb megaláztatásban volt része mert utána még meg is fenyegették hogy zaklatja a lányt mikor semmi se történt.
De nem részletezem mert még magára ismer😂
Viszont bárhogy is érzed most, az en verzióm kérdésedből az hogy most rosszul erzed magad amit meg is értek.
De a sors érdekes dolog. Ha ez a lány nem űzi így el akkor én sose ismerem meg ezt a fiút és nem kell a lánynak tudnia róla de kihagyta a legjobb fickót, szerintem fel se fogta mennyire szerencsés.
De meg se érdemelte.
Erre gondolj Te is, hogy most elküldtek és akkor mi van?
Kiröhögtek? Majd ha ott lesz az igazi álompasi vagy csaj az oldaladon néznek egy nagyot😃
A legjobb reakció ha hagyod a francba bar nem tudjuk hogyan égtél be.
Mert a fentebb említett egy szerelmi vallomás volt egy lovag részeről egy tucat csitri iránt de te lehet hogy csak elestél vagy elejtettél valamit. Esetleg egy baromi szép tortát😊
Ha ilyen kis malőr volt akkor szerintem az meg cuki is😃
Baratnoimnek meseltem hogy ma is a buszon volt es egymast neztuk
Es olyanokat mondtam hogy huu ebbol hazassag lesz
Erre amikor megfordultam ott volt mogottem
Nekem gaz volt de o nevetett
Mostanara mar jot nevetunk rajta
Szoval nem minden ilyen gaz tortenetnek lesz rossz vege
Attol fugg hogy a kiszemelt milyen humorral rendelkezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!