Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy van barátom?
Figyelt kérdés
1 hete van barátom.
Nagyon szeretjük egymást egész nal beszélünk.
Anyukámnak el szeretném mondani de nem tudom hogy.
14L
2016. dec. 10. 12:15
1/5 anonim 

válasza:

Úgy hogy..
"Anya képzeld, van barátom"😍
2/5 anonim 

válasza:

Mond el neki,hogy megismerkedtél egy fiúval, nagyon megkedveltétek egymást és elkezdtetek járni
3/5 A kérdező kommentje:
De csak ugy menjek oda hozza?
2016. dec. 10. 19:44
4/5 anonim 

válasza:

Hány éves a barátod?
"Anya képzeld el van barátom. Xy nak hìvják x éves. ...... ìgy és így ismerkedtünk meg. Nyugodj meg felelőség teljesen fogok viselkedni, nem megy a tanulás rovására, és nem lesz azonnal szex. Ha gondolod egyik hétvégén bemutatom, hogy megismerd és mondj véleményt róla" én kb így mondtam el az első barátom. 17/L
5/5 A kérdező kommentje:
15.Az a baj hogy messze lakik nagyon.
2016. dec. 11. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!