Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Főként 14-20 éves fiúktól szeretnék válaszokat kapni nektek milyen személyiségű lányok jönnek be? (És csak úgy mellékesen tényleg jobban buktok a szőkékre vagy ez csak a filmekben van így?)

2016. dec. 8. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbántásból de ez butácska kérdés, ahány ember annyi szokás. minden fiúnak más tetszik.a Szőkés téma is izlés kérdése...kinek ez kinek az. légy önmagad és akkor majd rád talál az igazi :)
2016. dec. 8. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretem a mosolygós, jókedvű, intelligens, tájékozott, beszédes lányokat, mivel én ennek a személyiségtípusnak pont az ellentéte vagyok és úgy gondolom hogy kiegészítenénk egymást egy ilyen barátnővel.

A legfőbb gondom az, hogy nehezen ismerkedem, gátlásos vagyok, társaságban hamar elfáradok (introvertált vagyok), mindent túlgondolok meg hasonlók. Külső egyébként nem számít, nincs egy előre elképzelt profil, amit keresek a lányokban (ilyenekre gondolok hogy : 170 magas, kék szemű, barna hajú, 65 kiló feletti stb) ezek abszolút nem számítanak.

Azt viszont szeretem ha a lánynak van egy aranyos mosolya és ez már egyéni perverzió, de azt is nagyon tudom szeretni ha egy picit combosabb, formásabb, nőiesen telt. Szóval, fogalmam sincs hogy más embereknél hogy van, de nálam nem indulnak előnnyel a szőkék.

Ezenfelül azt is tudom díjazni, ha kicsit kilóg a sorból és nem úszik a mainstreamnek nevezett sz*rfolyamban, úgy zenei téren, mint öltözködés meg hasonlók. Illetve hogyha bizonyos szinten megegyezik az érdeklődési körünk és találunk közös témát. 16/F

2016. dec. 8. 15:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Belsőre ami megfog, de az fogjon meg!

Külsőre nekem a barna haj, barna szem az ideál, de másnak se vagyok ellen és a szőkék is szépek, a vörös meg szexi. Mivel magas vagyok (184cm) ezért a magasabb lányok előnyben. Alakra átlagos. Ne legyen túl vékony de duci se. Kis mell jobban bejön, de a nagynak se vagyok ellene. Kicsit szélesebb csípő az jobban tetszikformás fenékkel de ez már tényleg csak nagyon mellékes dolog.

15F

2016. dec. 8. 15:40
 4/11 anonim válasza:
100%

nekem nagyon fontos a belső h megfeleljen

a külsőnél meg az összképet nézem :)

15F

2016. dec. 8. 15:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Hogy milyen legyen a belső? Jó kérdés:/ Egy két tulajdonság ami eszembe jutott: legyen életvidám,kedves,okos,megértő,türelmes,vicces.

Külsőnél az hogy a szőkék előnyben vannak az nagyon nagy tévedés :D Nálam a vörös haj, fehér bőr cuki arc a nyerő :D

14/f

2016. dec. 8. 18:21
 6/11 anonim ***** válasza:

A normális lányok :D

17f

2016. dec. 8. 18:28
 7/11 anonim ***** válasza:

akivel lehet ökörködni. :D

Én meg arra bukok jobban, aki jobban néz ki. Nem a hajszín számít. :P

2016. dec. 9. 07:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Üdv!

Én megvallásom szerint rengeteg dolog közre játszik mind külső és belső szinten. Ha megnézünk kétféle lány típust akkor hamar rájövünk melyik is kell jobban a fiúknak.

Szerintem inkább járna egy viccesebb aranyosabb lánnyal mint egy depreszzios magabazárkozott lánnyal....

18f

2016. dec. 10. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos hogy legyen kedves és megértő. Ne legyen bunkó vagy nagyképű .Ne legyen "plázacica". Legyen meg a magához való esze és talpraesettsége. Külsőnél legyen meg az összkép . Ami a hajszínt illeti barnák ,szőkék és vörösek(eredeti nem festetett ) is bejönnek . (a fekete hajúak nem ) 18 /f
2017. jan. 1. 20:48
 10/11 anonim válasza:

Szőke haj, szolis bőr, sok smink :) (a 2 első rám is igaz)

17/F

2017. jan. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!