Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nagyon szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon szerelmes vagyok de, elszúrtam a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Minden pár napja kezdődött amikor össze veszztem a fiúval és utána 4 napig nem írt utána rám írt előszőr flegmáztam vele mivel ő is bunkó volt velem de én mindig meg bocsáltottam neki mert szerettem de én erre csak akkor döbbentem rá mikor már elveszítettem. Elmondta hogy le feküdt valakivel meg van barátnője is de csak azért van barátnője hogy ha velem nem jött volna össze de én nagyon elszúrtam nagyon be pipultam hisz ezt napokkal ezelőtt is elmondthatta volna és elküldtem a barátnőjének a beszélgetésünket. És ezzel elszúrtam mindent és bennem csak akkor tudatosult hogy szeretem és már 3 napja pityergek és elmondtam neki mindent hogy szeretem meg hogy találkozzunk hogy beszéljük meg a dolgokat de ő nem akart és próbálok más fiúra rá nézni de nem megy. Kérlekszépen iteket hogy segítsetek. 16 éves lány vagyok és már volt ilyen esetem és másodjára nem akarom elengedi és ez két fiú két csalódás.

2016. dec. 7. 02:19
 1/2 anonim válasza:

16 evesen nem a fiuk utan kene futnod ennyire... hanem tanulni..tapasztalatbol irom...tereld el a gondolataidat rola es probalj masra koncentralni.. legyen hobbid..ha van akkor legyen meg 1 masfajta... ne nezegesd a kepeit fbn..tiltsd le vagy mittudom en... nem eri meg szenvedned miatta. jobb lesz neked nelkule...persze most meg rossz.de idovel jobb lesz ..ne hagyd hogy tonkretegyen erzelmileg ennyi idosen... en tudom milyen 16 evesen bekerulni egy szarul kezdodott kapcsolatba. sok sikert.

19/L

2016. dec. 7. 02:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Minek szaladsz érte, ha nem szeret viszont?

Értem hogy összevesztetek, megesik a legjobbakkal is, de nem fogja napokon belül másba tömni a farkát, ha tényleg szerelmes volt.

Te is buta voltál, ő pláne hülye volt, te pedig ne hülyítsd magad tovább.

2016. dec. 7. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!