Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tetszik nekem ennyire Ronnie O'Sullivan?
Ahj, amikor egy tinilány nézi a "férfi" sportot. Valószínűleg a stílusa miatt jön be neked. Nem véletlenül neki van a legnagyobb szurkoló tábora.
Akkor szokott probléma lenni, ha egy tipikusan lassú játékos ellen kell játszania és megy az adok-kapok, mert akkor kiesik a ritmusból és olyankor veszít.
"17 vagyok." Vagyis tini :D.
Ezért is raktam időzjelek közé a férfi sportot. Nincs ezzel semmi gond. Jó játék és az ilyen championokon komoly szinten művelik.
Ettől függetlenül a személyes kedvencem az ez: https://www.youtube.com/watch?v=_nTq45A5MV0. Ezt csak erre mi felénk Békés megyében művelik.
En fiu letemre nem ertem a snookert. De ismerem a pasit, tudom is hogy nez ki, es jellegzetes egyedi stilusa van es gondolom emiatt.
18f aki imad biliardozni de nem ert meg ahhoz sem
Nem helyes, de jó a kisugárzása, a grimaszai meg... :D
Szeretem, ráadásul jó játékos.
27 "nem tini" L
Szerintem se furi hogy lányként nézed, én is pici korom óta nézem, nagy fan vagyok. Gyerek és tinikoromban nagy Robertson fan voltam, mostmàr inkább Trump. Játékstílus miatt. Imádom. Na meg a fejlődés amin keresztül ment. Régebben totál forrófejű volt, most már kevésbé.
20/(szerintem már nem tini)L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!