Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
107349 üzenetváltás után kedvelhet a lány?
Nem spamoltuk szét a beszélgetést, hogy napi 2 ezer matrica meg ilyenek, lassan 1 éve, ha beszélgetek vele.
Kort nem írok :) de amúgy egyidősek vagyunk.
..F
Ez attól is függ, hogy miket írtok egymásnak és hogyan, de ha ennyit üzengettek egymásnak, akkor valószínűleg kedvel, szeret veled beszélgetni. :)
Egyébként én a párommal üzengetek sokat, másfél éve ismerem, és távkapcsolatban vagyunk, üzeneteink száma: 519881. :D
Jajj, ez aranyos! :DD
Valószínűleg kedvel, ha ennyit beszélgettek, de ahogy előttem is írták, az is fontos, hogy hogyan és miről beszélgettek.
Engem például az egyik osztálytársam folyamatosan azzal 'zaklat', hogy mikor írunk, mennyit tanulsz, mit tanulsz...stb. Xdd
Ha nem érdekelnéd, vagy ha nem lenne semmi esélyed nem beszélne veled ennyit :)
(Amúúúgy..hol lehet megnézni az üzenetváltás számát? :D )
Sanszos. Nem beszélgetnék olyannal ennyit, akit nem kedvelek. :D
Utolsó, chatablakon belül teljes beszélgetés megtekintése, felgörgetsz addig, amíg ki nem írja, h korábbi üzenetek betöltése, aztán ott ír egy számot zárójelben (annyi + amiket átgörgettél).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!