Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja, mikor ez annyira feltűnő?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a suliban, aki néha odajön hozzám beszélni,mindig elég közel áll,vagy ha ülök,akkor lehajol. Múltkor volt,hogy pont beszéltünk,én a szemébe néztem,és láttam,hogy ő meg közben a melleimet nézte. Az ebédlőben is volt már rá példa,hogy hátrafordult,és megnézte a melleimet.De ezt mindig akkor csinálja,mikor dumálok hozzá,szóval gondolom,sejti,hogy látom,akkor miért bámulja meg.Volt már másik olyan fiú ismerősöm is,aki miközben beszélgettünk huzamosabb ideig bámulta a melleimet.Ezzel esetleg van valami céljuk,vagy ösztönösen jön,és észre sem veszik magukat? Egyébként nincsenek nagy melleim,olyan közepesek,nem hordok mindig melltartót,gyakran inkább csak topot.2016. dec. 4. 08:55
1/1 anonim 

válasza:

"nem hordok mindig melltartót" A válasz egyértelmű. Remélem te sem gondoltad komolyan, hogyha látszik majdnem minden, akkor nem fognak megbámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!