Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz az osztálytalálkozóm mit tegyek? Többi lent!
Na tehàt a volt àltalànos iskolàs osztàlyomba azért kerültem be mert elèg rossz helyzetben volt a családom ès egy ilyen "program" keretében felvettek de viszont mindenki màs gazdag volt ott és ezzel cseszegettek még az ofő is hogy nem viszem semmire (nem tudom miből gondolták) aztàn hát minden összejött és lett pénzem (nem kevés)
ès a sok èv szivatásért vissza akarok vàgni. Alapjáraton nem szoktam felvàgni a pènzemmel de most ez lenne a cél. Ha vannak jó ötleteitek a nagyon nagyon durvákra lennék kívàncsi? (Persze csak komolyan tehát nem fogok azzal odaàllítani hogy megvettem a holdat de èrtitek)

fogadj fel személyi testőröket...bérelj arra a napra csak a találkozó kedvéért egy lamborghini-t elegáns öltözetbe meny iPhone 7-el néha vedd elő mikor dumáltok valamiről és ha kérdik mi az miért nézegeted a telód mond hogy csak az időt nézted...
kb ennyi
3as látom èrted mit kérdeztem köszönöm!
Azèrt irjanak màsok is hogy tudjak válogatni!

Miért akarsz egy tapló szintjére süllyedni? Jobb lesz neked, ha ezek után meg azért fognak kibeszélni?
Engem legalábbis rohadtul irritálna, ha valaki a 10x évvel ezelőtti dolgokon pattogna még mindig, ráadásul felvágósan.
Amúgy Iphone 7, az mi?
Menj ki kicsit Svájcba szocializálódni, ha igazán ki akarsz tenni magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!