Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lesz az osztálytalálkozóm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz az osztálytalálkozóm mit tegyek? Többi lent!

Figyelt kérdés

Na tehàt a volt àltalànos iskolàs osztàlyomba azért kerültem be mert elèg rossz helyzetben volt a családom ès egy ilyen "program" keretében felvettek de viszont mindenki màs gazdag volt ott és ezzel cseszegettek még az ofő is hogy nem viszem semmire (nem tudom miből gondolták) aztàn hát minden összejött és lett pénzem (nem kevés)

ès a sok èv szivatásért vissza akarok vàgni. Alapjáraton nem szoktam felvàgni a pènzemmel de most ez lenne a cél. Ha vannak jó ötleteitek a nagyon nagyon durvákra lennék kívàncsi? (Persze csak komolyan tehát nem fogok azzal odaàllítani hogy megvettem a holdat de èrtitek)

2016. dec. 3. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy tininek honnan vonq maa annyi penze....
2016. dec. 3. 23:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok màr tini de a sèrelem tini koromban ért ezért irtam ide és hàt a tiniknek vannak a leg elvetemültebb ötletei.
2016. dec. 3. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:

fogadj fel személyi testőröket...bérelj arra a napra csak a találkozó kedvéért egy lamborghini-t elegáns öltözetbe meny iPhone 7-el néha vedd elő mikor dumáltok valamiről és ha kérdik mi az miért nézegeted a telód mond hogy csak az időt nézted...

kb ennyi

2016. dec. 3. 23:10
 4/9 A kérdező kommentje:

3as látom èrted mit kérdeztem köszönöm!

Azèrt irjanak màsok is hogy tudjak válogatni!

2016. dec. 3. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Berelj fel magad melle egy gyonyoru not es villogj azzal is hogy milyen baratnod lett
2016. dec. 3. 23:21
 6/9 A kérdező kommentje:
5ös hát nem tudom mit szólna a barátnőm XD majd őt elviszem ő sem ronda
2016. dec. 3. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél egy drága órát. Iphone 7S plus. Drága ruhák. Hidd el menni fog.
2016. dec. 3. 23:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nyugi játszd az eszed minden drága legyen rajtad illat a legújjab kollekcióból stb. kocsi bérlés is mehet, de ha valaki ismert kozben akkor fogja tudni hogy nem a tiéd az autó mert hát nem volt a kertetekben. am ha a tanár is ezzel szivatott akkor vigyel egy koteg 20 ezrest aztán nyújtsd felé majd húzd vissza magadhoz és mondd neki hogy kéne mi? :D kész lenne tole
2016. dec. 4. 00:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz egy tapló szintjére süllyedni? Jobb lesz neked, ha ezek után meg azért fognak kibeszélni?

Engem legalábbis rohadtul irritálna, ha valaki a 10x évvel ezelőtti dolgokon pattogna még mindig, ráadásul felvágósan.

Amúgy Iphone 7, az mi?

Menj ki kicsit Svájcba szocializálódni, ha igazán ki akarsz tenni magadért.

2016. dec. 4. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!