Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek nektek a páwa fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek nektek a páwa fiúk?

Figyelt kérdés

2016. dec. 3. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nem :/
2016. dec. 3. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

sokan pawazak azokat is akik nem pawak, gondolok itt arra, hogy sportol / vagy gyúr és mellé divatos haja van, de nem az a kefe felállítva, nah a többség ezt is pawazza de eredetileg a seprűhajú, nagy egójú kicsit butább srácok voltak a pawak... valószínűleg te nem rájuk gondolsz, hanem azokta, akik többet adnak magukra és ez meglátszik, de ez nem pawaság. ha folyton fotózza magát meg mindent azért tesz, hogy csak megfeleljen a mai normáknak az is páwaság, inkább fejtsd ki, hogy te mire gondolsz pawaság alatt szerintem, mert lehet nem mindenkinek ugyanaz van a fejében.

17F

2016. dec. 3. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát én páwaság alatt arra gondolok, hogy bunkók, buták, még abban is szarok amit csinálnak némelyik, és b*zisan öltözködik.

Tehát lányosan.

Amugy nekem nem annyira jönnek be, jó valamelyik igen de kb 10ből 1.

2016. dec. 3. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem
2016. dec. 3. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez szomorú :(
2016. dec. 3. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem mindig de van amikor igen

14/l

2016. dec. 3. 15:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hogy érted a páwákat
2016. dec. 3. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyen szerencsétlen húgyagyú páváknak a mai világban már semmi tekintélye nincsen, ez 2-3 éve volt divat... (akkor is 99%-uk segg hülye volt)

Saját gondolkodásrendszer, öltözködési forma, vagyis SAJÁT stílust kell formálnod, hogy valaki legyél.

Én ilyen vagyok, mások 58 mérettel nagyobb kabátokat vesznek, cigiznek, fehér Adidas cipőben járnak, satöbbi...

Én normális, mégis hozzám illő, nekem tetsző kabátot, Nike Roshe Run-t (ne kezdd el, hogy divatcipő) veszek, kék NE sapkát hordok, vagy esetleg valamikor pirosat...

És ez az, ami a mai normális lányoknak kell... legalábbis én így veszem észre.

Personal opinion

M4rtin_

2016. dec. 3. 16:19
 9/9 anonim válasza:
45%

Ha nagy a farka nem érdekel milyen a stílusa

22 L

2017. máj. 31. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!