Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitévő legyek, ha az iskola...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek, ha az iskola legcsinosabb lánya egyfolytában szemez velem, mikor én nem vagyok helyes?

Figyelt kérdés

Nem akarom hogy ezt tegye.

Nagyon sok fiú egyetért azzal hogy gyonyoru és szívesen lenne a parja, de én azoknak a fiúknak a közelükbe sem érek.

Ráadásul én csendes és visszafogott vagyok.

Nekem is tetszik az a lány,de sosem próbálkoznék be nála,mert nem vagyok hozzá való.

Az a lány nagyon okos,intelligens és gyönyörű,raadasul szőke és kek szemű,amilyen en is vagyok.

Amikor a többiekkel vagyok azt figyelik az osztalytarsaim hogy a fiúk közül senkit nem néz,csak engem mikor a például az ebédlő teremben ülünk.

Mit tegyek hogy ne nézzen? Olyan zavarba érzem magamat.

17/f

2016. dec. 1. 11:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz vagy öcsém. Éjjel nappal vele lennék és dugnám 0-24-ig!!!!!
2016. dec. 1. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!