Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mire gondoltok olyankor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mire gondoltok olyankor amikor egy lány nem ír vissza?

Figyelt kérdés
Mit éreztek? Vagy,nem is foglalkoztok vele? Szerintetek olyankor ki a hibás?(16l)

2016. nov. 30. 11:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha flegmasagbol csinalja, akkor mar el is vesztette az erdeklodesem fele.

Amugy semmit, biztos elfoglalt, van mas dolga is mint az fb :)

18f

2016. nov. 30. 11:49
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha nem ír vissza, az általában (pl. facen) azt jelenti, hogy nem akarok veled közelebbi kapcsolatba kerülni és nem akarok dumcsizni.

Jártam már így sajnos többször

2016. nov. 30. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha látta és úgy nem ír vissza akkor tudom hogy nem érdeklem.

Ha viszont nem látta és úgy nem ír,akkor arra,jogy esetleg más dolga van vagy valami végső esetben gondolok arra,hogy szándékosan el sem olvassa.

Mindegyikben volt részem és nem kellemes dolog.16/F

2016. nov. 30. 12:00
 4/12 A kérdező kommentje:
És olyankor foglalkoztat,hogy miért nem ír vissza? Olyankor nézitek,hogy fent van,vagy,hogy ír-e?
2016. nov. 30. 12:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért nem ír vissza nyilván mert nem jöttem be neki
2016. nov. 30. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy ideig idegesít , majd totál elveszi az érdeklődésemet a lány iránt...
2016. nov. 30. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát igen,szokott érdekelni,hogy mi a baja.

Van,hogy nézem is,hogy fent van-e de általában nem,mert csak rosszabbúl esik,ha fent van de nem látta meg ilyenek.

3. voltam

2016. nov. 30. 12:09
 8/12 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de akkor nem szoktam visszaírni, ha elfoglalt vagyok (de akkor is többnyire megírom neki, hogy most ez van) vagy esetleg elment a net, vagy egyszerűen csak rossz kedvem van és nincs kedvem senkivel neszélni. Az én részemről ennyi :D
2016. nov. 30. 12:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Én azért azt gondolom, hogy akit szeret az ember, annak igyekszik rögtön írni. (ha nincs ideje, akkor is annyit, hogy "most nem tudok írni".)

Engem nagyon zavar, ha egy lány nem képes visszaírni, már csak azért is, mert ha nekem ír valaki, annak én pár órán belül mindig válaszolok, de 1 napon belül egészbiztos.

Nyilván, van aki szórakozottabb fajta, az ezzel nem törödik; de felfogható ez annak is, hogy "más hőfokon égünk", vagyis, lehet, hogy amíg az egyik fél sokkal mélyebb érzésű, és szinte együtt lélegzik a párja minden lépésével, addig a másik meg le se sz*rja, csak magával van elfoglalva...

Mit érzek?

Fájdalmat, bosszankodást (de félig reményt is, hátha mégis ír, csak nem volt ideje...)

2016. nov. 30. 14:32
 10/12 anonim ***** válasza:

Arra hogy mással beszél, nem velem :D nem foglalkozok vele, nem tud érdekelni..

És te vagy a hibás kedves kérdező ha nem írsz vissza xd

2016. nov. 30. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!