Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki? Töltsem ki rajta a dühömet?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy fiú aki nagyon unszimpi nekem. A rossz fajtából való. Olyan aki mindig barátnőt keres, csak azért h legyen neki. Sorba végigment a legtöbb lányismerőseimen. A 2 legjobb barátnőmnél is bepróbálkozott ,de egyiknek sem kellett,és úgy tűnik most én vagyok a soron. Hát az biztos h nekem sincs szükségem rá. Szerintetek jól mondjam meg neki a magamét legközelebb? Mert már nagyon elbeszélgetnék vele egy két dologról.2016. nov. 29. 19:25
1/4 anonim 

válasza:

Szerintem mondd meg neki. Csak úgy ,,lájtosan", nem kell bunkónak lenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi 1. de a 2-nek adok igazat. Jól kiosztom azt az okostojást, már ha egy 26 évest lehet még annak nevezni, nem értem, mit akarhat egy 19 évestől.
2016. nov. 29. 20:23
4/4 anonim 

válasza:

Miről, kicsilány? Ha hülyének akarod tettetni magad, hajrá, de ő max. röhög rajta egyet, és kész. Sőt, ha olyan fajta, egy pillanat alatt megsemmisít a visszavágásával.
Nagyon nem vagytok egy súlycsoport, ezzel jobb, ha már most tisztába kerülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!