Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez nem szerelmi kérdés lesz! Osztályon belül húztunk hogy ki kit ajándékoz meg...én az egyik fiú osztály társamat húztam és elképzelni nem tudom mit vegyek neki...:/ azt kell róla tudni hogy ,,lazáskodik" most kézizik már egy ideje.

Ti mit vennétek egy ilyen osztálytársnak?

Köszönöm a válaszokat!:)

2016. nov. 29. 18:57
 1/4 anonim válasza:
Én is húztam egyszer egy ugyanilyen osztálytársamat.... Én egy személyre szabott mezt (vagy mezet?! :D) rendeltem neki, rajta a nevével meg a számával.... Örült neki
2016. nov. 29. 19:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél neki súlyzókat ;)
2016. nov. 29. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nutella, de olyan ami üveg pohárban van, es akkor kitudja mosni az üvegpohárt, es lesz egy pohara. Vagy bögre a nevével és ha jól tudsz rajzolni, rajzolhatsz a bögrén a nev mellé egy emberket aki kézizik. Talan kézilabda, amire ráírod hogy boldog karácsony, stb. Bocsi, tudom eleg sablonos, de azér remelem tudtam segíteni :/
2016. nov. 29. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!!:)

Jöhetnek még válaszok!

2016. nov. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!