Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben tényleg körkörösen kell mozgatni a nyelvet a másik nyelvén?
Az a fura, hogy ezt sokszor látom leírva ilyen tanácsoknál, leírásoknál, hogy így kell, de még soha senkivel nem volt dolgom aki ezt csinálta volna. Persze mindenki máshogy csinálja, de nekem már 20 partnerem volt, és nem mindig én irányítottam, volt sokszor, hogy én alkalmazkodtam. És többekkel hosszú kapcsolat során nagyon sokszor csókolóztunk, többféleképpen kipróbálva, de mégis soha egyszersem csókolóztam még így. Szóval nem tudom ki csinálja ezt, de nem lehet gyakori :)
Általánosságban, ha még te nem csókolóztál, akkor csak egy tanácsot adnék neked. Ne vegyél figyelembe semmilyen technikát, leírást, hogy hogyan kell csókolózni, csak csináld ami ösztönösen jön, meg kövesd a párod. És ha véletlen neked ilyen körkörös mozgás jön össze, az sem baj, úgy is csinálhatod :) Ne gondolj közben arra, hogy hogyan kellene csinálnod, ne gondolj semmire, csak engedd el magad, és élvezd azt ahogy alakul.
igen, így kergetőznek egymással :D
de ne túl gyorsan, ne legyél ventillátor nyelvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!