Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a híres ember 10/mennyi?
Figyelt kérdés
Mindig látom az oldalon, hogy azért intelligens is legyen egy egyed, ne csak nézzen ki valahogy..
Elég híres szerintem, de aki nem ismerné az Albert Einstein névre hallgató híres rapper az, aki megírta a kvantumfizika rapszövegét és egyben feltalált olyan jelentős dolgokat mint a lélegzés, pislogás és a látás ( igazából ezek már jelen voltak régebben is, de ő neki tűnt fel először )
17F
2016. nov. 27. 20:27
21/32 anonim válasza:
Hát, nem olyan rossz, de tuti kezeltette valamivel a testét, engem nem lehet csak úgy átvágni 🤔 De az pozitívum, hogy valószínűleg nem butább nálam 😉
17/l
23/32 anonim válasza:
életem egyik főműve :s kár a felhasználómért, de megérte ilyeneket kérdezni vele.
27/32 anonim válasza:
Ha sokadjára olvasod akkor semmi, ha elsőre akkor meg paródia, abból 1 is bőven elég, többször elolvasva már unalmassá válna, amúgy az emberi hülyeség az és az elvontság, ami viccessé teszi elsőre, meg ugye a paródia, hogy az ide író lányokat figurázza az első mondattal.
28/32 anonim válasza:
Ember, te nem kicsit vagy beteg.
29/32 anonim válasza:
Szerintem mar letiltottak a kerdezot😂
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!