Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jelentsen fel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jelentsen fel a srácot?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pénteken a suliban felelsz vagy merszet játszottunk a barátnőimmel és az volt az egyik kérés hogy teljes erőből rúgjak tökön egy srácot . Van egy fiú osztálytársam , akit ki nem állhatok , utálom . Szünetben ott állt az ablakban , én oda sétáltam és teljes erőből tökön rúgtam . A srác meg sem rogyott , elkapta a nyakam és izomból a falhoz csapott , közben szorította a nyakam , majdnem megfolytott . És mondta hogy még egy ilyen és elvágja a nyakam , és izomból nekicsapta a fejem a falba , és elájultam . Feljelenthetem őt ezért ?
2016. nov. 27. 17:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kezdjük ott,hogyha elájultál,akkor eszméletedet vesztetted,amivel kórházba kerülsz.A kórházban az orvosnak kötelessége feljelentést tenni,tehát több okból is sántít a dolog.17/l
2016. nov. 27. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés egy reakcióteszt, provokáció és egyértelműen kamu. Sokan ennek be is dőltek és érzelemből írtak. Pedig végig lehet gondolni.

Az biztos, hogy lány írta, ugyanis egy fiú tisztában van azzal hogy milyen érzékeny pontja a testnek a lágyék és a herék egy kisebb ütközés esetén is erősen fájnak. Egy rúgás, főleg egy lendületből és erőből történő rúgás esetén kizárt hogy az áldozat ne esne össze és percekig mozdulni sem tudna. Nemhogy tudomást sem véve bárkit is falhoz vágna és fojtogatna.

Az iskola nem egy elhagyott hely, ha bárki megsérülne akkor a gyerek között egyrészt pánik törne ki, másrészt biztos hogy értesülne róla valaki. Tanároknak kell ott lenniük, van portás, egyes helyeken még biztonsági őr is. Ha pedig ellátják, és van folytatása akkor ez a kérdés értelmét veszti.

A harmadik dolog pedig az emberi tényező. Gyerekekről van szó, és vannak közöttük állatok, de nehogy már egy kislány fogadásból képes legyen beleegyezni és bárkinek ártani (ha utálja, akkor sem), főleg erőből és szándékosan ilyen jellegű sérülést okozni.

Itt az ideje a kérdezőnek reagálni és elmondani az igazat. Mert az amit leírt a valóságban nem történik meg.

2016. nov. 27. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
Hát figyelj ha engem rugtál volna tökön meg is öltelek volna szóval.....
2016. nov. 27. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Ez a sztori annyira létező, mint a 80 éves nagyanyám szüzessége....
2016. nov. 27. 21:18
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Gratulálok...sok értelme volt. Feljelentheted de ő is téged. Attól hogy lány vagy, nem vagy védve, ilyenek alól. A barátnődnek is gratu hogy ilyen értelmesek vagytok
2016. nov. 30. 18:09
 16/16 anonim ***** válasza:
31%
Te mérted az első ütést (ez esetben rúgást) nem jelentheted fel mert amit a srác csinált az önvédelem volt. Ha nem rúgod meg és úgy fojtogat akkor már más a helyzet, abban az esetben feljelenthetnéd de így nem.
2017. márc. 21. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!