Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én most szerelmes vagyok?
Két hete,lassan három hete megismertem egy csajt. Azóta találkoztam vele párszor,de még semmi komoly nem volt csak beszélgettünk. Előtte is ismertem csak látásból.
De amióta közelebb megismertem,azóta nemtudok aludni se nappal,se éjjel,mert folyamatosan izgulok,érzem hogy hevesen ver a szívem,még akkor is amikor már hulla fáradt vagyok. Nemtudok olyankor mit csinálni,annyira izgatott leszek,hogy felkelek az ágyból és csak járkálok,próbálom magam nyugtatni vagy valami,hogy tudjak aludni.És egész nap ez van. Mindig kétségek gyötrenek,hogy vajon most ezért meg azért nem ír,vagy na,remélem érhető. :D
Most is jelenleg hulla fáradt vagyok,mert most se aludtam semmit,de folyamatosan izgulok...
Amikor meg vele vagyok,össze vissza beszélek,vagyis nem hülyeségeket,hanem dadogok,pedig sose szoktam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!