Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az ember ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Tegnap bulizni voltunk egy páran.Ott volt az a srác is,aki már egy kis ideje tetszik.Részeg lett tegnap és csinált 1-2 dolgot.Volt egy közös képünk amit akkor este fel tett,de reggelre mikor kijózanodott levette, mert páran azt hitték,hogy járunk.
Amikor meg haza vittem tegnap,mert egyedül nem jutott volna haza,ttöbbször is megcsókolt és azt mondta,hogy én kellek neki.Akkor még kicsit reménykedtem,hogy talán lesz belőle valami.De most nagyon szomorú vagyok,mert őt szerintem zavarta az,hogy mások azt gondolják együtt vagyunk.. MIt tegyek?
2016. nov. 27. 10:19
1/1 anonim 

válasza:

Nem biztos hogy zavarja. Az is lehet hogy pl. haverjai szivatták, de attól még tetszhetsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!