Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog?
Persze. Ez ilyen tudat alatti lehet. A csaj utálta ezeket? Vagy nagyon bejött neki?
Ha utálta akkor ezzel akarsz neki "rosszat tenni, fájdalmat okozni" amit ö tett neked.
Ha bejön neki akkor ezért, hogy jobban tetsz neki...
Sajnálom:(
Szerintem normális a stílusváltás mert pl nőknél is van, hogy mikor nagy változás áll be az életükbe akkor frizurát vagy akármit váltanak. Ez is kicsit hasonló a tiédhez. Viszont az antiszockodást ne vidd túlzásba. Szakítás után pont az lenne a lényeg, hogy a haverjaiddal legyél akkor is ha semmi kedved hozzá. (Majd megjön a kedved ha már ott leszel)
Járj el rockkocsmába és ha tetszik ez a stílus hagyd meg, de dörgöld az exed képébe hogy jól érzed magad, szabad vagy stb. És tényleg az leszel
Nos belegondolva gyakorlatilag így lettem metalhead :D
Nos igazából nem voltunk együtt de párszor találkoztunk. Aztán mondta hogy nein. 9. előtt nyáron. Aztán én 9. félévében osztályttársam mutatta a Slipknotot meg BFMV ét. Én addigra kihevertem a kikosarazást, de tudtam a számaikra asszociálni. Még ha egy büdös kukkot nem értettem belőlük, csak a hang a dinamika a ritmus az energia, az érzéseket hallottam ki belőlük és nekem jó volt :D Azóta már végzős vagyok és megmaradt.
Úgyhogy elképzelhetőnek tartom, hogy ez normális reakció. De ne legyen emós emo hajad, mert azzal csak bajt hozol a fejedre, legalábbis SOK idő kell míg a környezted elfogadja, persze a nép körülötted...
Fel a fejjel, menny a haverokkal, ha egyedül vagy sírd ki magad, csak beszélgess magaddal hangosan hogy ez meg ez szar, aztán valaki mással is. Idővel elmúlik, de lassan és fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!