Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak ennyit akart?

Figyelt kérdés
Egy hónapja jöttem össze a barátommal. Eddig szűz voltam és nem is akartam neki engedni, hogy lefeküdjünk, de egy hete végül rávett. Azóta viszont nem keres és facebookon ráírtam, de nem válaszol. Élőben tegnap találkoztunk, azt mondta most nincs ideje, mert sokat kell tanulnia meg ilyenek. Szerintetek csak ennyit akart?

2016. nov. 26. 17:27
1 2
 11/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen. A pasas egy embernek nem igen nevezhető lény lehetett, nem mintha nekem sokkal jobb lett volna, de ez egy tapló volt, csak jól meg akart d*gni, azt' annyi.
2016. nov. 29. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó egy idealista kamasz. Fgyuzz, kérdező. A fiúkról azt kell tudni, hogy csak az első ejakuláció után látnak tisztán egy csajt. Addig elvakultan hajtanak rá, aztán amikor megvan, akkor dől el, hogy akarnak-e mást is, vagy köszönik, ennyi elég volt belőled. Ha van benned spiritusz, ha lát még benned fantáziát, lehorgonyoz melletted, Ha nem tudsz partner lenni, továbblép.
2016. nov. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!