Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akarhat tőlem? 13/L...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? 13/L 👇👇👇

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves fiú aki nekem régóta bejön és az elmúlt 2 héten minden nap rengeteget beszéltünk. Csak ő elkezdett nyomulni, nem is kicsit. Meg volt beszélve hogy holnap találkozunk, és azt mondta ha ugy sincsenek otthon a szüleim menjünk hozzám. Annyit még mondott hogy én vagyok a legnagyobb célja. Én meg mondtam hogy nem tud megszerezni erre annyi volt a válasza hogy majd meglátjuk...

Mit csináljak? Mit akarhat tőlem?

2016. nov. 26. 13:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16 eves a fiu. Buntedendo, ne okoskodj.
2016. nov. 26. 16:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire analfabéta vagy? :D

Belinkeltem a jogszabályokról szóló wikipédia oldalt ahol elég egyértelműen le van írva, hogy ha 14 és 18 között van az idősebb és a fiatalabb pedig 12 és 14 felett, akkor nem büntetendő. :D

Nem okoskodom, te retardált, hanem próbálok segíteni a kérdezőnek, veled ellentétben, aki teljesen random kitalál jogszabályokat, amiknek semmi valóságalapjuk nincs. :D Ráadásul, ha úgy van, ahogy te mondtad akkor illene valamivel alátámasztani, nem gondolod? :D

2016. nov. 26. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Le akar fektetni, de ne hidd, hogy azért, mert tudsz pár fogást a haveroktol, megakadályozhatod, hogy szexeljen veled, ha akar.

A párom játékbol is fél perc alatt ugy leszorit, hogy onnantol kezdve bármit tehet velem, mert nem tudok védekezni. Pedig mi csak birkozunk... szoval ne bizd el magad, ne adj okot, hogy bánthasson.

2016. nov. 29. 15:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Azóta már volt nálad, nem? Mi történt?
2016. dec. 28. 10:47
 15/16 anonim ***** válasza:
a puncidat, minden fiúnak az kell!
2016. dec. 28. 11:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem is :D

2016. dec. 28. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!