Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább most a sráccal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább most a sráccal?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy tetszik egy srác a sulimból egész régóta. Megtettem az első lépést felé, igaz nem voltam túl bátor de megtettem. Ráírtam facebookon. A srácnak van piercingje és én is szeretnék majd ezért gondoltam kérdezek róla, hogy ő hogyan ápolta stb. Nagyon kedves volt, segített is ezekben. Majd megköszöntem neki hogy segített. Ez volt két napja. Az üzenetemet azóta sem nézte meg, nem vagyunk ismerősök facebookon szóval gondoltam rá, hogy nem jelezte ki neki, hogy válaszoltam. Szerintetek érdemes újból írni neki? Ha igen akkor ugyanebben a témában kellene folytatnom vagy más témára váltsak át? Elég tanácstalan vagyok..:D A válaszokat előre is köszönöm.

2016. nov. 23. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd! kedves, aranyos, de ebbe ennyi van :/
2016. nov. 23. 21:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Lehetséges, hogy igazad van.:s
2016. nov. 23. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem személyesen kéne vele beszélned, ott azért lehet látni rajta, h hogy viszonyul hozzád. :)
2016. nov. 24. 08:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Igenigen.. Erre én is gondoltam. Az a baj, hogy ő sosincs egyedül :D Ha egyedül látnám egyszer biztos kapnék az alkalmon és odamenne, de folyamat több haverja veszi körül. Ha odamennék hogy szia, ráérsz egy kicsit? Vagy ilyesmi az meg furcsa lenne szerintem. :D
2016. nov. 24. 16:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Odamennék* Bocsánat, nem olvastam el mit írtam.:)
2016. nov. 24. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Értelek:) hát akkor várj a megfelelő pillanatra, aztán tedd oda magad!
2016. nov. 25. 07:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Így lesz! Köszönöm a válaszokat ^^
2016. nov. 25. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne írj rá mégegyszer mert biztos hogy látta csak megjelölte olvasatlanként :D élőben beszélj vele valamiről
2016. nov. 25. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!