Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek még lehet esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki még előző évben jött. Barátok voltunk meg minden, megtetszettem neki, de én visszautasítottam nekem is nagyon tetszett, de nem akartam magam mellé senkit. Még nyár közepén teljesen beleszerettem... És most jobban szeretem őt mint bármikor. Nagyon bántam hogy visszautasítottam és emiatt utálom is magam. Év elején folyton írogattunk egy mással szivecskéket küldött meg ilyenek... Mostanra már nincs ez. Mindig elkísérem őt. (Nem arra lakok amerre ő) Órákon hátra fordul és rám néz aztán én is, erre ő elfordul a kezébe temeti az arcát, közben mosolyog aztán a hajába túr. Én úgy érzem hogy még mindig szeret. (Lehet rosszul érzem. ) Ti mit gondoltok? Tudom, hogy szemét volt tőlem, hogy visszautasítottam. :(
2016. nov. 23. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz még neki. Csak ez olyan pasi-trükk, nem akar túl nyomulósnak tűnni.
2016. nov. 23. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Figy. Szerintem nem haragszik érte, csak megbántottad. Ő már egyszer próbált lépni. Most te jössz! Mond meg neki h mit érzel!
2016. nov. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!