Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17+ Lányok! Szerintetek van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17+ Lányok! Szerintetek van ilyen, vagy nincsen?

Figyelt kérdés

Adott egy szituáció: a srácnak nagyon tetszik a lány, a lány pedig szintén nagyon bírja a srácot, folyamatosan keresi a társaságát és szeret vele lenni. A srác háta mögött viszont egy haverjának kijelenti, hogy nem akar semmit tőle.

Ha nem akartok semmit egy fiútól, viszont egyébként meg folyamatosan keresitek a társaságát és elképesztően sok bizalmas dolgot osztotok meg vele, akkor még van esély arra, hogy később elkezdtek valami többet érezni, vagy nem?

Nem tudom mennyire volt így érthető ez, saját jelenlegi szituációmat próbáltam tárgyilagosan leírni, ha valaki kíváncsi a részletekre is és segítene/beszélgetne velem erről, örülök ha ír. :) 19 F

2016. nov. 22. 16:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, ezt hívják úgy, hogy friendzone. Még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnám.
2016. nov. 22. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen érzésem már. Ezt szerintem úgy tudnám elmagyarázni, hogy valakit nagyon kedvelünk, barátként tökéletes, de nem járnánk vele valami miatt. Ez lehet egy tulajdonság, kinézet miatt, vagy egyezerűen nem tudunk másképp gondolni a fiúra. Nekem is van ilyen barátom, akivel nagyon jól elvagyok, jól is néz ki, de nem járnék vele. Persze szerintem mindig van esély arra, hogy ez megváltozzon. Szóval ne add fel. ;) Lehet pont a kitartásod fogja megragadni. :) 17/L
2016. nov. 22. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem egyértelmű hogy csak barátkozni akar
2016. nov. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!