Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek normalis fiuk?
A legtöbb tini fiú párkapcsolati tapasztala 0. Így nem is tudják hogyan kéne meghódítani egy lányt. Mellesleg az élvezetre nem kell annyi befektetés, mint egy hosszútávú kapcsolatba. Egy bulin smárolni egy szexi lánnyal könnyebb, mint a hétköznapokban felvenni vele a kapcsolatot, mert ott nagyobb az elutasítás valószínűsége. Hallottam osztálytársam, hogy neki nem kell párkapcsolat, mert sok pénzt igényel és ajándékokat. Részben jogos, de pl én egy szál rózsának is tudok örülni, sőt jobb ajándék, mint valami drágaság.
18/ L
Kérdező lenne egy kérdésem.
Te már ilyen fiatalon drogozol vagy önerőből vagy ennyire sötét?:D
24F
Szerintem a probléma az, hogy ahogyan írták a bulikba nem feltétlenül a normális lányok/fiúk járnak (#13-as), ahol a nem normális a mi jelentéstartalmunkban akkor a nem igazi kapcsolatot kereső személyt jelenti. (A leírtak alapján, viszont akkor látszik, hogy nem tértünk ki arra, hogy milyen is egy normális fiú/lány..)
Viszont iskolán, hobbin és szórakozóhelyeken kívül viszont nem igazán lehet ismerkedni. És az első két eset általában nem is opció így marad a szórakozóhely. De például azok a lányok akikkel én szeretnék ismerkedni feltehetően nem járnak sűrűn ilyen helyekre, ahogyan én sem legfeljebb havi kétszer. Így annak a matematikai esélye, hogy egy lányba/fiúba botlik valaki egy tömött szórakozóhelyen (tekintve az arányokat) elég kicsi.
Csak pávafiúkat és hozzáillő lányokat látok ilyen helyeken. Gondoltam várok amíg felnő a generációm és majd egyetem alatt, de a környezetem tekintve még mindig alig növik ki önmagukat. Persze keresni mindig érdemes, mert vannak "normálisak" 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!