Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi barátnőtök/barátotok volt már?
Figyelt kérdés
Irjatok nemet+életkort.
Előre is kösziii<3
2016. nov. 20. 08:17
12/17 anonim válasza:
Volt egy olyan másfél hónapig tartó kapcsolatom, ami még csak haverságnak sem mondható, mert a csaj b..ott találkozni, én meg meguntam és elküldtem egy melegebb tájra. De ezen kívül csak visszautasításban volt részem. Szingliként fogom leélni az életemet a macskáimmal😂 20/f
14/17 anonim válasza:
Egy sem. 20/F Idegileg kezdek már szétmenni emiatt de a zene sokat segít meg a játék... xd Kíváncsi leszek mennyi lányt fogok találni aki fogja értékelni azt is ami belül van. Mert ha csak a farkam mérete, vagy hogy mennyire kockás a hasam fogja érdekelni akkor azokat úgy semmibe nézem. Apropó távkapcsolat számít? Hajszálon múlt hogy találkozzak az illetővel de persze hogy nem... Nem tudom innen ki érzi át de nem gondoltam volna hogy egy távkapcsolat ennyire kikészít engem. Mert konkrétan összetörtem és egész nap sírás volt. Senki ne tudja meg ezt az érzést de ő lett volna az akivel akármit el tudtam volna képzelni és komolyan gondoltam volna meg ő is. Na jó ez kicsit átment a dolgokon. De leszarom csak leírtam hátha valaki magára ismer vagy akármi és akkor nincs egyedül ezzel. Hiááányooom van xdd
15/17 anonim válasza:
#14 nem minden lanyt a farkad merete erdekli vagy hogy mennyire kockas a hasad..vannak olyan lanyok persze akinek az szamit de van olyan akit ez nem erdekel mert inkabb mast nez..
16/17 anonim válasza:
0 úgyhogy lányok írhattok privibe
17/17 anonim válasza:
#16 ez nem tarskereso oldal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!