Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha vasalom a hajam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha vasalom a hajam?

Figyelt kérdés

olyan középhosszú a hajam, és ha nem vasalom ki, akkor összevissza áll és úgy nézek ki mint egy felmosórongy.

egyébként mielőtt jön valaki azzal, hogy pawa vagy, nem minden srác pawa attól mert olyan a haja, van akinek jól áll szerény véleményem szerint, nekem nincs pawa hajam, csak gondoltam ezt ide írom mielőtt jön pár ember aki azt mondja, hogy pawa vagyok..

2016. nov. 19. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen mindegy,már csak azért is,mert én olyan lány vagyok,akinek az ilyen srácok nem adnak a véleményére.:)

Amúgy engem nem zavarna,hogy te több időt töltesz a tükör előtt,mint én,téged viszont -mint írtam- szerintem igen.

2016. nov. 19. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:
nem állok a tükör előtt, a hajvasalás nálam max 5 perc, nem fogom be ticsenként, csak egyenesebbre csinálom -_- , de mindegy nem kell több válasz pont les*arom.
2016. nov. 19. 13:28
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Wow öcsém, elég hamar elsírtad magadat, te kértél véleményt, ő meg adott, ezen ne picsogjál már. Amúgy meg szerintem is elég gáz, de azt csinálsz amit akarsz, főleg, hogy a kérdésed 3/4-e védekezés volt, szerintem igen is páwa vagy, csak félsz, hogy a rendes emberek kiröhögnek.
2016. nov. 19. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha pont le.szarod akkor miert irtad ki a kerdest?
2016. nov. 19. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Fiúként? GÁZ!
2016. nov. 19. 14:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is vasalom a hajam fiúként, és nem értem miért gáz... azok a fiúk/férfiak akik a tévében, újságban szerpelnek ők is ugyanúgy kivasalják a hajukat. Ezért nem értem miért lenne gáz...
2016. nov. 19. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok nekem is hosszú a hajam, nem vasalom, én hagyom kócosan kb ahogy felkelek reggelente, sok lánynak bejön. Engem a tanáraim próbáltak lejáratni, vagy kifigurázni. Már régóta ismertek, tudták, hogy én nem vagyok az a fajta, aki idősebbeknek visszapofáz, még poénból se, tehát tudták, hogy nem fogom magam védeni, és így csoport előtt csinálták a műsort. Ilyenkor azért én megkérdezném azokat a pávagyűlölő emberkéket, hogy melyik az emberségesebb? Egy hajstílus, vagy gerincünket elb~szva a világvégére mutogatni másokra? Én se tartom magam páwának, de szerintem sokan annak találnak engem. Másrészről nem egy hajstílus vagy öltözék fogja szerintem meghatározni azt, hogy ki mennyire férfias. Ezt bizonyítja az is, hogy egy igazi férfi nem másra mutogat ha neki nehezen megy a szekere, hanem szépen magába néz és tolja magát előre.(mert szerintem ha valakinek jól megy a szekere, az élvezni fogja azt a jót, és nem a másikkal foglalkozik:)) Tehát kicsikét ironikus amikor a férfiasságról papol nekem valaki rám mutogatva.

Napi rendszerességgel olvasok, sportolok, fejlesztem magam, szociális környezetben próbálok a lehető legempatikusabban magamból a maximumot kihozni, senkinek se a kárára lenni, imádom a humort, mindenkit el tudok fogadni úgy ahogy van, maximum ha nem egy hullámhosszon vagyunk elkerülöm, akkor hol itt a probléma?:D Ezt most csak azért írtam le kérdező, hogy tudassam veled szerintem mennyire nem gáz semmi ami egy ember fejében megfordul. Mert a másra mutogatás a gáz inkább:)

ja ui.: Szerintem nem attól lettem volna férfias ha kioltom a tanáraimat vagy azokat akik rajtam élvezkednek a mellesleg teljesen logikátlanul felépített kritikájuk után, hanem ha magamba felhúzok egy falat-nevezzük önbizalomnak-, és hagyom hogy lepattogjanak rólam a dolgaik, én miattuk nem leszek olyan mint ők.

2016. nov. 19. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
oh 21/f :)
2016. nov. 19. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megoszló válaszokat. utolsó köszi neked is.
2016. nov. 19. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!