Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérdezte meg ha van bnője?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezte meg ha van bnője?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel néha találkozok, de mikor megismertük egymást megbeszéltük, h ez csak barátság. Néhány nappal ezelött viszont megkérdezte, h lennék-e a barátnője, de közben van bnője, természetesen nem-et mondtam. Ha valaki tudna értelmes választ adni azt nagyon megköszönném. :)

2016. nov. 18. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy szakitott a baratnojevel?
2016. nov. 18. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit sem jelent, hogy van barátnője. Az csak egy lépcsőfok, amíg jobbat nem talál, vagy amíg szerelmes nem lesz valakibe. Ilyen kegyetlen az élet.
2016. nov. 18. 18:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy együtt vannak, de nem tudom biztosra. :(
2016. nov. 18. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Amig nem tudsz semmit biztosra addig ne aggodj:) majd lesz ahogy lesz:)
2016. nov. 18. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá
2016. nov. 19. 00:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy tudod, hogy van neki barátnője, akkor van, és megakarja csalni méghozzá veled. De kérdezd meg tőle, és beszélgess el vele. Az ilyennel egyébként nem érdemes összejönni mert most valakit ott hagy érted, de legközelebb téged fog otthagyni valakiért.
2017. jan. 12. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!