Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne piruljak el? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval,van egy srác a suliban,akivel néha szoktam beszélgetni,általában chaten,de azért személyesen is. És ugye már egy csomót dumáltunk,meg minden,és amikor személyesen beszélek vele barátnőm szerint el szoktam pirulni. Ne értsétek félre,a srácnak barátnője van,és mondta is hogy nem hajtana rám,meg minden,meg és nem vagyok szerelmes belé,csak el szoktam pirulni.
Miért van ez?
És mit tegyek,hogy amikor vele beszélek ne piruljak el?
A válaszokat előre is köszi!
(13/L)
2016. nov. 16. 21:55
1/2 anonim válasza:
A pirulás akarattól független, tehát nem tudod irányítani.Az egy dolog, hogy barátnője van és nem szeret, nem mások érzéseitől pirulsz, hanem a sajátodtól.
2/2 A kérdező kommentje:
Jó,értem én de azért mégis zavar hogy elpirulok.
2016. nov. 17. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!