Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azzal zsarol, hogy ha szakítunk öngyilkos lesz. Mit tegyek?
Lassan egy éve vagyunk együtt úgy,hogy én nagyjából mát nem is szeretem őt,mert mindig hisztizik, vitatkozik velem,amikor tudja, hogy igazam van,tipikus hárpia. Egy hete meg is csalt az egyik barátommal,és még akkor is neki állt feljebb,hogy azért tette, mert szeretetre vágyott,holott én mindig ott voltam vele,mindig meghallgattam,szerettem,és egy nap amikor nem találkoztunk egyből megcsalt. Teljesen kihasznál,és folyton sajnáltatja magát. Mondtam neki,hogy ez nem működik, ha ilyen marad,és ismét megcsal,de azzal zsarol,hogy öngyilkos lesz. Bizonyítékul már vagdossa magát,meg küldött képet arról a kötélről amivel majd elvileg felakasztja magát.... A mindennapos viták folytatódnak, és ugyanúgy minden este a fiúbarátaival van,ez nem is zavarna,de ott van az is akivel megcsalt. Egész nap vele írogat még akkor is ha ott vagyok. Nagyon zavar,és kezdi elfolytani a bennem lévő szeretetet, de nem tehetek semmit,mert félek,hogy öngyilkos lesz. Tudom,hogy mondani fogjátok,hogy nem gondolja komolyan,de én kinézem belőle,és a pszichológiára sem hajlandó eljönni. Mit ajánlotok?
Én 20/f
Ő 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!