Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol ismerkedhetnék ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék ilyen lányokkal?

Figyelt kérdés

Mostanában elkezdtem animéket nétni és nagyon megszerettem őket, még csak 3 hete nézek animéket, de már 10et végig néztem ( volt olyan is amelyik 50 részes volt)

Esetleg Budapesten vannak ilyen helyek, ahol ilyen anime rajongók összeülnek? beszélgetnek? elmondják véleményüket 1-1 animéről és barátkoznak, nagyon szivesen beszélgetek animékről de nem arról, hogy xy zjvel jött össze meg ilyenek, hanem a mélyebb emberi érzelmekről, amiket megmutat jó pár tökéletesre csiszolt anime *-* szeretnék elmenni Mondocon-ra de ott nem tudom milyenek az emberek, valakinek van esetleg tapasztalata? ha ott próbálnék majd ismerkedni az béna lenne?

2016. nov. 14. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ciki ott ismerkedni. Ott mindenki nagyon kedves, az programok nagyon izgalmasak, költheted a pénzed, és ha esetleg le akarsz szólítani egy lányt ott simán megteheted, mivel bármilyen hülye kis indokkal odamehetsz bárkihez (pl megkérdezed, hogy hol vette xy cuccot, vagy csak simán bekamuzod neki, hogy eltévedtél, mert először vagy itt, és hogy segítsen már eligazodni).
2016. nov. 14. 20:08
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem, van egy olyan érzésem, hogy majd nagyon odaleszek az egészért, ez tényleg varázslatos dolog?

Esetleg beöltözni érdemes? az a gond, hogy barna a hajam és a szemem is de befesteni nem akarom, és amiket eddig láttam nem nagyon volt ilyen párosítás, most így hírtelen 1 jut eszembe, aki pedig yagami light a death note-ból, van sok barna hajú anime srác csak a szemük nem barna, de L-nek jó lennék :D

2016. nov. 14. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell befesteni, használhatsz kontaktlencsét meg parókát is. De először szerintem menj el, és nézd meg, hogy milyen is ez az egész, és utána döntsd el, hogy be szeretnél-e ruházni ilyenre. A Con beöltözés nélkül is nagyon élvezetes. :D
2016. nov. 14. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem béna. A nővérem és a barátai is járnak Mondocon-ra. Ők szeretik már egy párszor voltak. Egyáltalán nincs semmi béna benne. Szerintem jól éreznéd magad. :D :) :D
2016. nov. 15. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat, hát akkor neki vágok majd csak egy kicsit még izgulok, de megteszem, elmegyek :D
2016. nov. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!