Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, nagyon nagy baj, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, nagyon nagy baj, ha egy lany eveszavarral kuzd?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem gond, valószínűleg mint minden normálsi ember probálnám ráerőltetni az evést, de ha meg az ellenkezője van, akkor meg kordában tartani..

Ennek amúgy valami oka van a háttérben? vagy mi történt??

2016. nov. 14. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Az hát. Nekem is volt egy anorexiás korszakom, bár nem voltam nagyon sovány, csak 43 kg. Nem tudtam eldönteni, hogy éhes vagyok, vagy jól vagyok lakva. Persze állandóan éhes voltam. Volt idő, hogy olyan fáradt voltam, hogy megettem reggel egy joghurtot, lefeküdtem aludni, délben egy joghurt, kicsit tornáztam, aztán lefeküdtem aludni, este egy joghurt, alvás. A menstruációm sem jött meg hónapokig, de állandóan úgy éreztem, hogy meg akar jönni.
2016. nov. 14. 14:24
 3/8 anonim válasza:
Az evészavar mindig nagy baj. Légyszi fordulj orvoshoz, a saját érdekedben!
2016. nov. 14. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
amíg nem a barátnőm addig nem
2016. nov. 14. 15:32
 5/8 anonim ***** válasza:
vagy életem szerelme
2016. nov. 14. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs azzal baj foleg ha tartod a sujodat
2016. nov. 14. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:

én így lányként írok neked

próbálj meg ezen változtatni, keressed meg az okát

ha kell fordulj orvoshoz, de mindenképp a szüleiddel beszéljél erről

[link]

ebbe kérlek ne törődj bele.

ha csak egy szimpla lány lennél az osztályomból, akkor is "zavarna" és próbálnék segíteni rajad

2016. nov. 14. 18:22
 8/8 szandi1993 ***** válasza:

Én is voltam így... és még mindig van ilyen időszakom... volt hogy napi egy almát ettem vagy valami gyümölcsöt. De nem egészséges, azóta próbálok normálisan enni de fáj a hasam akármit eszek, nincs menstruációm, csomó tápanyagból hiány van a szervezetekben... és ha nekem lett volna valaki aki fontos nekem és tud róla akkor segíthetett volna nagyon sokat ( szerelemre gondolok). Szóval lehet hogy jó ha motiválod kicsit.

Ha valami kérdésed van még nyugodtan írhatsz privátban is.

2016. nov. 15. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!