Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A haverja jobban bejon mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haverja jobban bejon mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel beszelgetek es elkezdtem a haverjaval is beszelgetni es a haverja jobban bejon mit tegyek? Elmondjama haverjanak hogy bejon nekem?
2016. nov. 13. 20:58
 1/3 Stark2000 ***** válasza:

Mit tegyél? Kivel vagy kapcsolatban, bármilyen viszonyban? Úgy van, egyikőjükkel sem. Nem kötelességed a "fiúval" összejönni, miközben a haverjáért jobban dobog a szíved. Nem kötelező elmondani, kényszerből meg ne gyere össze a fiúval - az se neked, se neki nem lenne jó. Beszélgess tovább a haverjával, a fiút esetleg keresd ritkábban, hasonló dolgok - de azért szívtelen ne legyél vele. :)

16F

2016. nov. 13. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Korotok?
2016. nov. 13. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem jó megoldás a 3-as. meglátod, színesebb élet az átlagnál, és így egyiket se veszted el.
2016. nov. 13. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!