Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem párkapcsolatot akarok, csak barátokat, soha nem voltak még és nem tudom, hogy hogy kell ezt csinálni.. Számomra nagyon mágikus és varázslatos dolog ez,számomra megfejthetetlen rejtély az egész.. Nem fogom fel, hogy kell? miről lehet beszélni emberekkel? soha senkivel nem beszéltem, érzelmeimet nem mutatom ki hanem magamba folytom, ha esetleg valaki szinpatikus és megfordul a fejemben, nah most oda megyek és beszélek vele, akkor addig tömöm a fejem a hülyeségeimmel, amíg elmegy a kedvem az élettől is és azt gondolom, hogy csak felesleges nyűg lennék neki, ezért ibkább hagyom is..

Hol? hogyan? mikor? mit kell mondani? hogy kell????? nincs valami sablon szöveg? elég rossz a helyzet mert már kezdek kicsúszni az egészből 18 leszek félév múlva és hát a szociális életem, nah ezaz miről beszélek, olyanom nincs...

2016. nov. 11. 20:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Köszönsz, bemutatkozol, érdeklődsz.De először hozd rendbe az önbizalmadat!Ha gondolod, írj bátran! :)
2016. nov. 11. 20:39
 2/7 anonim ***** válasza:
haverkodni nem nehez add magad aztan lesz egy tarsasag aki kirohog azokat utalni fogod és lesz egy masik aki szinten kirohog de ők nem rosszindulatbol :D azok a baratok :D de ha gondolod én nagyon szivesen rohogok veled ezen ne muljon semmi :D
2016. nov. 11. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:
figyelem ám a kérdést mióta válasz érkezett rá azon agyalok, hogy írjak vagy ne írjak, mindenesetre tudom a megoldást, egyértelműen csak a gátlásokat kell eltörölnöm, de szerintem már lekéstem... 11-es vagyok és már kialakultak a közösségek és nem vagyok sehol sem, és ha barátkozni is akarok, akkor annyi emver túl sok lenne egyszere. egyedül meg sosincs senki.. Idegenhez meg nem mehetek oda, hogy legyél a barátom, mert nincs rá indokom ..
2016. nov. 11. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Valóban az "én" kapcsolatodat kell rendbe hoznod, ha magaddal rendbe leszel csak azután tudsz kapcsolatokat teremteni!

1 Lépés: Fogadd el magad bárhogyan is nézel ki!

2 Lépés: Keress egy hobbit! Egyik legjobb kapcsolatteremtésre a sportolás: kosárlabda, foci, stb csapatjátékok, vagy akár a konditerem is (már is van egy közös bennetek izmosak akartok lenni és el is indulhat a beszélgetés)

3 Lépés: járj szórakozni vagy akár hívd el szórakozni a hobbi során megismert embereket, haverokat: nem feltétlenül discora gondoltam (bár néha néha az is kell de ha nem tetszik nem kell erőltetni van egyéb lehetőség (bowling, mozi stb..rengeteg)

Élvezd az életet, hihetetlen hogy milyen gyorsan elszállnak az éves, s ami hosszúnak tűnik rövidebb mint hinnéd!

2016. nov. 11. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondoltam, hogy ezért nem írtál, de tekinthetjük úgy is mint az első lépést, ha írsz. :)

Egyébként fiú vagy lány vagy?

2016. nov. 11. 20:52
 6/7 A kérdező kommentje:

a szürke mindennapokból azért nem olyan könnyű kitörni, tény hogy csak 1 lépés kéne és a többi magától menne, de ez az 1 lépés, hát jó nagy lépés.... az idő tényleg hamar telik, főleg ha mindig ugyanaz van, suli, tanulás, edzés ( igen, edzeni szoktam, de még azt is itthon) aztán újra, újra és újra ..

egyébként fiú vagyok és most bejelntem távozásom. öhm szóval hello

2016. nov. 11. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Pedig már egy apróbb szinten lévő "ismerkedés" elkezdődött. :)

Szia!

2016. nov. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!