Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egymilliomodik ilyen kérdés? Szerintetek ráírjak?
Figyelt kérdés
Két napja dumáltam egy lánnyal Messengeren. Én köszöntem el utoljára és itt abba is maradt a beszélgetès. Kicsit zavarosak az érzéseim vele kapcsolatban, hol úgy èrzem, hogy iszonyatosan tetszik, hol meg úgy, hogy ebből úgysem lesz semmi több. De a lényeg az, hogy beszélni mindenképp szeretnék vele újra. Ebből kifolyólag két kérdésem lenne. 1. Szerintetek nem gáz ha két nappal a chatelés után írok újra? 2. Nem szâmít ez nagyom nyomulásnak? (Háttérinfó: nem egy suliba járunk, szóval az sajnos szóba sem jöhet, hogy ott beszélgessünk)2016. nov. 10. 21:03
1/4 anonim válasza:
ő nem ír neked?
mert ha nem ír akkor az felejtős
én most nemrég elég sokat beszéltem egy lánnyal úgy tűnt h érdeklődik írtam neki valamit de nem válaszol de már én sem írok neki mert ebből látszik h leszar :) 15F
2/4 anonim válasza:
Nyomulásnak tűnik mindenképp. De mint ahogy neked se lenne baj, ha ő ír rád, ugyanúgy van rá esély hogy te is bejösz neki, vagy legalábbis nnm zavarod, ugyhogy szerintem nyugodtan ráírhatsz... Ha nem akarja hogy írj neki, azt valahogy tudatni fogja veled
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. nov. 11. 06:47
4/4 anonim válasza:
Én a nyomulás helyett azt mondanám inkább, hogy kifejezed a tetszésedet irányába. :-)
A nyomulás visszatetsző, egy lány társaságát keresni az meg nem az.
A zavaros érzés: az, hogy úgy érzed nem lesz belőle semmi az csak a kishitűséged, azt felejtsd el. Arra figyelj, hogy iránta mit érzel, meg derítsd ki, hogy ő hogy van veled. Annyit persze megtehetsz, hogy valamikor megvárod, hogy ő kezdeményezzen beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!