Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a teljes önbizalmam, önértékelés a föld alatt. Mit tegyek?
Olyan mélyre süllyedtem most, hogy annyira rosszkedvem van, egy csepp önbizalmam sincs, bedepiztem.
Sok emberrel szeretnék beszélni, de nem azért hogy felszedjek valakit, csak beszélni mert jófej.
2 hete szakítottam egy lánnyal, aki azt mondta hogy nem érez irántam semmit és hagyjam békén, én sem voltam szerelmes, de most vágyom valakire, s azt sem tudom mit csináljak. facebook? Vag szólítsam le?
Már majdnem antiszoc vagyok azt sem tudom mit mondjak..
Tudna valaki segíteni? :(
19/f
Hi!Nos hát anno hasonló cipőben jártam mint te csak én lány vagyokXD Pont 2 hónap járás után bejelentette nem érez irántam semmitXdNálam nem így volt a helyzet so nem volt kellemes,na deee visszatérve rád és mint "tanácsadó" mondom a tipikus javaslatokat:ahogy az előttem szóló írta
valamilyen elfoglaltság,hobbi,sport.Ami csak érdekel.Nagyon sokat segít ha elfoglalod magad.Viszont 2 hete,hogy szakítottál nem csodálom,hogy hiányod van,ez természetes!:)De én úgy gondolom várj még ezzel,lehet nem volt szerelem,de az a rossz érzés ott van... ez vanXDmindenestere legyél egy picit egymagad és élj..rájössz mit akarsz,ki kell neked stb..(basszus egy fiatalabb lány dumál egy felnőtt srácnakXD)HAJRÁ!!Sok sikert mindenben!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!