Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az ilyesmi lányok kinézetre?
Méz színű haj, nagyon világos szőke (platina szőke) keverékével (eredeti hajszín). Nagyon sötét barna szem. Kicsit ducibb vagyok, 65.5 kg és 160,5 cm a magasságom. Kicsit vastagabb száj, nem festett szemöldök.
15/L
valahogy így néz ki, csak annyiban különbözik (kb.), hogy fentről kb a közepéig meg még alul is egy kicsit platina szőke
Hajszín, szemszín + 2 szám. Ez alapján nem igazán lehet mit mondani úgy konkrétan rólad. :D
Ettől eltekintve annyi biztos, hogy nekem általában bejönnek a ducibb lányok/nők feltéve persze, hogy egy-két sarkalatos ponton is megvan a szükséges méret. :P [Lássuk be, duci lány kis mellekkel nem feltétlenül dekoratív, persze a duci is egy relatív dolog mielőtt bárki elkezdene eret vágni. :D]
A szőke haj alapvetően nem a zsánerem de nyilván nem kizáró ok.
Külsőre abszolút bejönnél ^^
15/F
Remélem nem leszek lepontozva, véleményt kértél.
15 évesen talán sok azért az a 65 kiló, alkatilag is.
Köszönöm a válaszokat, és igen utolsó válaszoló, tudom, hogy sok, most fogyózom :)
Én nem, senkit sem pontozok le, mert véleményt kértem, és mindenkinek más-más a véleménye, amit nem lehet befolyásolni. Köszönöm az őszinte válaszokat :) (egyébként mindenki zöld kezet kapott)
Nem fogyózni kell, hanem edzeni, és elhagyni a szénhidrátot. ;)
A duciság miatt nem jönnél be, de magasságra simán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!