Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt mas olyan 17 eves fiu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt mas olyan 17 eves fiu akinek nincs baratnoje es depresszios es maganyos? (Esetleg ongyilkossagon gondolkodo)

Figyelt kérdés
2016. nov. 7. 12:55
1 2
 11/20 October15 ***** válasza:
54%
24 vagyok, ha nagyon szigorúan számolok akkor 2 ha kicsit kevésbé akkor eeeeeeeeh 4. A nagyon szigorúba természetesen a 2 hét és aztán fail kategóriák vannak .:D
2016. nov. 7. 14:45
 12/20 October15 ***** válasza:
100%

Na akkor ezt próbáljuk meg még egyszer mert láthatóan qrvára nem megy ma az írás.. XD

Szóval 24 vagyok, szigorúan véve [és általában úgy veszem] 2 kevésbé szigorúan [ide tartoznak az indokolatlanul rövid illetve a tudja a fszom, hogy hova soroljam jellegű kapcsolatok :D] kb 4.

Mondjuk amúgy sem erőltetem a témát.. a ~4 kinda siker mellé párosul 1-2 kavarás + 2 totális fail. :D Egyik foglalt volt úgyhogy igazából nem volt pofám próbálkozni a másik meg szimplán egy méretes kosár.

Továbbra sem értem, hogy a barátnő / barát hiánya miért is okoz magányt, depressziót és öngyilkossági szándékot.

2016. nov. 7. 14:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire soha sem voltam magam alatt.

Aki komolyan így érez és szeretne beszélgetni az írjon, ha szeretne, majd visszaírok!

Viszont aki csak feltűnési miatt sajnáltatja magát az kérem hagyjon!

Szép napot! :)

2016. nov. 7. 14:59
 14/20 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek aki pozitivat irt vagy olyan helyzetben van amiben en es megis irt es a negativok mennyenek mashova feltunoskodni vagy ahogy tetszik utolso ha nem tudsz ertelmeset hozzaszolni ehez a kerdeshez mi a f...nak szantal ra idot hogy kommentelj csak azert hogy felesleges k..va velemenyed amire senki nem kivancsi ideird mert nem velemenyt kertem igazabol arra lettem volna kivancsi hogy nem vagyok meleg csak hogy van e mas olyan 17 eves fiu aki olyan mint en szoval maganyos mert baratno es egy tars kene neki aki melle este lefekudhet megnyilhat nem lenne maganyos es ilyesmi tudjatok amit egy lannyal egy kapcsolatban szokott csinalni egy fiu pl egyuttalvas,szex,este osszebujas romantikusan,neha tapi meg ilyenek amikor hianyzik egy lany akivel ezeket csinalhatod egy lelki tars nekem ezek hianyoznak es ezert vagyok ilyen meg ongyilkos vagy mert szernezek fbn es csomo szep lany van pasija csomo fiunak van baratnoje es most mar tudom hogy mit jelent az a mo das hogy a tudatlansag neha aldas es ha sajnaltatni akarom magam akkor azt teszem olyanokkal akik megertenek es vagy ugyanolyan helyzetben vannak mint en ennyi negativok huzzatok a pcsba...
2016. nov. 7. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ez a kinek nem inge esete.Nem rád céloztam.Felajánlottam, hogy ha valaki komolyan így maga alatt van, azzal beszélgetek, ha szüksége van rá, ezért pazaroltam rá időt.Csak megjegyeztem, hogy ha valaki csak sajnáltatja magát az kíméljen.Bocs, hogy felajánlottam a beszélgetést!

2016. nov. 7. 16:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Jolvanna akkor felreertettem sorry
2016. nov. 7. 16:20
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs harag.Gondolom ideges vagy és nem bírtál koncentrálni a mondanivalóra.Röviden, tömören: nyugodj meg, fel a fejjel és ne add fel!
2016. nov. 7. 16:24
 18/20 October15 ***** válasza:
77%
Kérdező: Azért ezt a "kapcsolat" dolgot még egy kicsit rágcsálhatnád.. nem éppen ennyiről szól és nem feltétlenül ezen van a hangsúly. :D Ha magányos vagy akkor ismerkedj úgy általában véve nem kell feltétlenül megdugni azt akivel beszélgetsz.. :D máris lesznek emberek akikkel megbeszélheted az ügyes bajos dolgaidat. A facebookon mindenkinek van mindene.. csak amikor irl beszélsz vele akkor derül ki, hogy a pasija az elmúlt 2 hétben 1x volt tiszta.., a csaját a fél város keféli.. vagy éppen olyan sötét, hogy a nevét épphogy le tudja írni segítség nélkül. :P Nem igazán kiindulási alap. Ahogy a hozzád állítólagosan hasonló problémákkal szembesülő emberkék sem.. ennek az össznépi összeborulásnak legjobb esetben is egy fsza kis öngyilkos szekta lenne a vége.
2016. nov. 7. 18:08
 19/20 A kérdező kommentje:
Hat ja koszi csak latom masoknal es anyira sz@r erzes h ittvagyok egyedul es ok meg kb mindenki szerelmes boldg meg ilyenek igen nemtehetek rola irigy vagyok rajuk de ja lehet nem minden arany ami fenykik koszi utcso es utolso elotti higy megerto vagy mar beszeltem kegjob bhaverommal csak egy baratom van de o eleg is inkabb minoseg mint menyiseg de o msr megnyujtatott meg felviditott kicsit ilyen hullamvasut az egesz neha deois nspok aztan kicsit boldogsbb aztan megint vissza
2016. nov. 7. 20:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy happy van. :)

Persze, minőség, de azért kell egy kis mennyiség is.Mi van, ha épp nem ér rá?Akkor tudsz menni a másikhoz, etc.

2016. nov. 7. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!