Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A barna haj, és barna szem kombó nagyon unalmas?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen van, és bevallom elég unalmasnak tartom. Meg eddig minden ilyen kérdésnél, a zöld meg a kék szeműek élveztek előnyt. Ma már senkinek se tetszik a barna haj barna szem kombó?2016. nov. 6. 23:31
11/20 anonim válasza:
Ugyan mindegy milyen a szemed és a hajad
12/20 anonim válasza:
Nekem is barna hajú, barna szemű lányok jöttek be mindig is.
14/20 A kérdező kommentje:
Gesztenye barna a hajam, de ha rásüt a nap, akkor teljesen más színű, ilyen arany, vörös fénye,színe van. A szemem pedig világos barna, kívűl egy kicsit zöldes.
2016. nov. 7. 17:24
15/20 anonim válasza:
Most akkor elmehetek a fenébe a kék szememmel.. :"D
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó. Dehogy mehetsz! A kék szem szerintem nagyon szép! Főleg ha barna a hajad, nagyon különleges! ;) Bárcsak nekem is olyan lenne! De hát nem lehet a szemem színét csak úgy kicserélni.
2016. nov. 7. 20:37
17/20 anonim válasza:
egyébként miért van ez? az összes barna hajú csaj ismerősöm szőkére festette magát valamikor egy ideig, és az összes szőke meg barnára :D lehet volt 1-2 kivétel de a többség mindig mást akart
18/20 anonim válasza:
Akkor már nem is vagy átlagos.
Barnászöld szemed van, és minden bizonnyal centrális heterochromiád van, ami egy nagyon különleges szemszín: eltérő színű kívül és belül.
Sokkal ritkább, mint a kék szemszín.
De egyébként a barna szem sem unalmas, ugyanis ennek van a legtöbb árnyalata. A szinte fekete és a világos, szinte vöröses barna szem egyaránt szép.
19/20 anonim válasza:
Am kérdező, elárulok neked egy titkot...
Nincs a barna szemnél szebb. Főleg amikor belesüt a nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!